Η ΙΔΕΑΈνα κατάστημα του δικτύου Coffeebrands εξειδικεύεται στην παραγωγή του τέλειου espresso και παράλληλα προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων με όλα τα είδη καφέ, ροφημάτων, αναψυκτικών, κρύων σάντουιτς, γλυκισμάτων, με άριστη ποιότητα και σε ανταγωνιστικές τιμές. Το ευχάριστο περιβάλλον και ο σχεδιασμός του καθιστικού προσφέρονται για κατανάλωση εντός καταστήματος ενώ παράλληλα όλα τα προϊόντα παρέχονται για take away κατανάλωση ή και delivery στον χώρο του πελάτη.​

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ​Η λειτουργία ενός καταστήματος Coffeebrands βασίζεται στην αποκλειστική χρήση και διάθεση των προϊόντων που φέρουν το σήμα της εταιρείας, καθώς είναι σχεδιασμένα να θέσουν την βάση παρασκευής ενός τέλειου ροφήματος με γνώμονα την άριστη ποιότητα και την μοναδική γεύση.

Η αρχική επένδυση για ένα κατάστημα Coffeebrands μεγέθους 35 – 100 τ.μ. ξεκινά από 35,000 Ευρώ (μόνο στην Ελλάδα), ποσό που αφορά στην διαμόρφωση, επίπλωση και τον εξοπλισμό. Η εταιρεία μας, στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξής της παρέχει δυνατότητα τραπεζικής χρηματοδότησης έως και 50% του κόστους κατασκευής ενός Καταστήματος Coffeebrands για συγκεκριμένες πόλεις της Ελλάδας και υπό προϋποθέσεις.
Τα Entry Fees είναι από τα πλέον ανταγωνιστικά της αγοράς, ενώ για περιορισμένο αριθμό καταστημάτων στην Αθήνα μηδενίζονται και αντικαθίστανται υπό προϋποθέσεις με ένα ειδικό πρόγραμμα χρηματοδότησης.

Περιοδικά τέλη, όπως royalties και marketing fees δεν υπάρχουν.


ΠΡΟΝΟΜΙΑΤο να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση Coffeebrands είναι μια επένδυση χαμηλού κόστους-χαμηλού κινδύνου-υψηλής απόδοσης με απόδοση επένδυσης (ROI) σε περίπου 12-18 μήνες. Η τεχνογνωσία μας σε ένα τεράστιο δίκτυο Coffebrands με περισσότερα από 100 καταστήματα παγκοσμίως, καθώς και τα υψηλής ποιότητας αποκλειστικά προϊόντα και υλικά Coffebrands που προσφέρουμε, μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε λεπτομερή και ενδελεχή βοήθεια και εκπαίδευση στο δίκτυό μας, διατηρώντας παράλληλα το επίπεδο αριστείας στην παράδοση εσπρέσο.
Επιπλέον, ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός των καταστημάτων και η υποστήριξή μας στο μάρκετινγκ παρέχουν ένα πραγματικό πλεονέκτημα στην αγορά, καθιστώντας κάθε κατάστημα ηγέτη.


Άνοιξε το δικό σου CoffeebrandsΑν επιθυμείς να γίνεις συνεργάτης ή να μάθεις περισσότερα για το πως μπορείς και εσύ να ενταχθείς στο δίκτυο καταστημάτων Coffeebrands πάτα παρακάτω για να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου.

Επιθυμώ να γίνω Franchisee

Άνοιξε το δικό σου Coffeebrands!

Έχετε επισκεφθεί ποτέ κάποιο κατάστημα Coffeebrands;